El Carnet Jove llança la Beca Connecta't a l'Enginyeria 2014

La Beca Carnet Jove Connecta’t a la Enginyeria és una de les onze beques que llança el Carnet Jove aquest 2014 amb l’objectiu de  promoure la participació i inserció dels joves al món professional.

Aquest mes s’ha obert el període d’inscripció a les Beques Carnet Jove 2014, de les quals, la Beca Connecta’t a la Enginyeria ofereix una estada formativa d’un any en una empresa referent del sector, Aqualogy Development Network (Grup AGBAR), amb una dotació de 12.000 euros.

La convocatòria ja és oberta als titulars del Carnet Jove que tenen entre 16 i 30 anys fins al 28 de maig de 2014.

Els joves seleccionats col·laboraran amb empreses de referència en el món de la informació, el disseny, les tecnologies, l’enginyeria i la comunicació amb beques d’entre 5.000 i 12.000 euros per un termini d’un any.

En el cas de la Beca Carnet Jove Connecta’t a la Enginyeria, la persona seleccionada farà tasques conjuntes amb el Departament de Gestió del Coneixement, dins de l’àrea de Gestió i Transferència del Coneixement d’ Aqualogy Development Network (Grup AGBAR).

Pots conèixer el total d’onze Beques Carnet Jove Connecta’t 2014 fent clic aquí

Període de sol·licitud i requisits

Les sol·licituds s’hauran d’acompanyar de projectes i treballs que els joves aspirants hagin desenvolupat anteriorment en la modalitat de beca a la qual opten.

Durant els 4 mesos posteriors al tancament de cada convocatòria, es resoldran i es comunicaran les adjudicacions de les beques a les persones beneficiàries. L’inici de l’estada de la persona becada a les diferents empreses col·laboradores serà pels volts del setembre de 2014 (juliol en el cas de la  Beca CJ Connecta't a la Fotografia)  i s’allargarà durant un any.

Inserció professional i casos d’èxit

Entre els més de 50 joves que han gaudit d’aquesta beca n’hi ha que han assolit un èxit professional molt remarcable durant i després de la seva estada a l’empresa. És el cas de l’enginyer de telecomunicacions Carlos Alberto Reyes (Barcelona, 1987) que mitjançant la beca Carnet Jove va col·laborar amb Aquology el 2013 i s’ha integrat al departament d’I+D de l’empresa.

Altres casos destacats són el guionista Xavi Cazorla, el fotògraf Albert Jódar i els dibuixants Aleix Saló, Raquel Córcoles i Marta Rabadán.

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents