Escalfem motors per al Dia Mundial de les Telecomunicacions. T'ho perdràs?

El 15 de maig tindrà lloc la jornada “La banda ampla per al desenvolupament sostenible”, en commemoració del Dia Mundial de les Telecomunicacions, Internet i la Societat de la informació, a l'Auditori Pompeu Fabra(c/ Via Laietana, 39, 5a planta de Barcelona).

L'acte, organitzat pel Col·legi Oficial d'Enginyeria Tècnica en Informàtica (COETIC) i el Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC), reunirà a professionals del sector per abordar la realitat actual de la banda ampla i el seu paper en el desenvolupament d'una societat avançada que garanteixin la utilització de les TIC com a element imprescindible per al creixement socioeconòmic sostenible.

La jornada girarà en torn una taula rodona sota el títol: ”Una banda ampla accessible i assequible: objectius aconseguits i nous reptes” i estarà moderada per en Xavier Casanovas, cap de Programes i Informatius d’ONDA CERO a Catalunya.

Participaran a la taula rodona Kim Faura, director general de Telefónica Catalunya; Pablo Sánchez-Izquierdo, director Territorial d’ONO Catalunya; María Bartolomé, HO. Regional Network de Vodafone; i Josep M. Rabés, director Territorial de Xarxa zona nord-est d’Orange.

A la jornada també hi seran presents Pere Torres, secretari d’empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, i Jordi Puigneró, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, juntament amb els degans del COETIC, Albano Sanchez-Ossorio, i del COETTC, Ferran Amago.

Es tracta d'una jornada gratuïta i per inscriure's només cal enviar un email a: info@coetic.org tot indicant nom, cognoms i a l'assumpte REF. Dia Telecos.

Consulta el programa i inscriu-te!

Arxiu: 

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents