IV Fòrum del Parc UdG: marketplace tecnològic de Girona

Què és el Fòrum: un aparador de la innovació i tecnologia, una jornada de transferència tecnològica, un marketplace, un espai de trobada entre actors públics i privats (grups de recerca, startups i emprenedors, i empreses consolidades) interessats en la innovació.

A qui s'adreça: a totes aquelles organitzacions amb voluntat d'incorporar la innovació i la tecnologia; que busquin sinergies o col·laboracions en R+D, estratègiques o comercials; persones amb interès en conèixer les tendències del mercat; organitzacions que cerquen finançament, etc.

L'esdeveniment se celebrarà el dijous, dia 6 de febrer de 2014, a l’auditori de l’Edifici Narcís Monturiol del PCiT-UdG.

Es tracta d'una jornada organitzada pel Parc Científic i Tecnològic de la UdG amb la col·laboració de la Universitat de Girona, l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona, la Cambra de Comerç i Indústria de Girona, el Fòrum Carlemany, el Patronat de l’Escola Politècnica Superior,  l’Associació de Joves Empresaris de Girona (AJEG), i l’Associació d’Empreses en Noves Tecnologies de Girona (AENTEG).

L’edició d’enguany posa especial èmfasi en connectar oferta i demanda tecnològica, convertint-se en el Marketplace tecnològic de Girona, una plataforma per donar visibilitat als projectes amb base tecnològica del territori; per promoure la col·laboració entre els agents que juguen un paper en la innovació; i per facilitar, en definitiva, que aquestes tecnologies capdavanteres arribin al mercat.

Un Marketplace tecnològic en el qual grups de recerca de la UdG, centres tecnològics, empreses del territori, empreses del Parc, emprenedors, i multinacionals faran visibles les seves ofertes i demandes tecnològiques amb la voluntat de trobar socis en R+D, socis estratègics, socis comercials, assessorament financer o personal especialitzat per formar part dels seus equips.

La jornada tindrà diverses sessions que promogin el networking, i permetin fer aflorar les oportunitats tecnològiques del territori:

  1. Ponències breus on es presentaran ofertes i demandes de tecnologies més rellevants
  2. Brokerage event o entrevistes concertades
  3. Taules temàtiques amb presentació de programes i eines per al finançament, la comercialització o la gestió empresarial
  4. Exhibició d’oportunitats tecnològiques en format pòster o prototip a la zona d’exposicions

L’objectiu es potenciar la visibilitat dels agents clau del territori que apliquen la innovació tecnològica en el sí de les seves organitzacions i al mateix temps constituir una plataforma per a la transferència d’aquesta tecnologia.

Us podeu inscriure fent clic aquí.

Font: http://www.forumparcudg.com/

Arxiu: 

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents