Nou procés de selecció TIC per treballar a Alemanya

Sector TIC - Alemanya

Barcelona, 8 i 9 de maig de 2014

Data límit presentació candidatures: 27 d’abril de 2014

Aquest procés de selecció s’emmarca en el projecte de cooperació EURES amb Alemanya dut a terme per les xarxes EURES Espanya i EURES Alemanya i desenvolupat des de febrer de 2011.

En aquest cas comptarem amb la presència de diverses empreses alemanyes que cerquen professionals del sector TIC. Totes les ofertes es poden consultar en aquest enllaç. Cada una d’elles disposa d’unes dades de contacte i una referència per presentar les candidatures. Els perfils rebuts que compleixin els requisits s’enviaran a l’empresa sol·licitada perquè valori dur a terme una entrevista personal amb la persona candidata el dia 9 de maig.

El primer dia, el 8 de maig, serà de portes obertes, de manera que tant si us han concedit una entrevista com si no podreu accedir al recinte durant tot l’horari d’obertura per a visitar els estands de les empreses i entitats presents.

Dia: Dijous, 8 de maig de 2014 

Horari: 10:00 – 18:00h

Lloc: Espai Pujades 350 - http://www.espaipujades350.com/

C/ Pujades, 350. 08019 Barcelona

Al llarg del dia 8 diverses empreses i entitats duran a terme presentacions sobre els seus serveis o sobre temes rellevants com els nivells de llengües requerits o les condicions de vida i treball a Alemanya al sector de l’enginyeria. Fulletons amb les presentacions i els seus horaris s’entregaran a l’entrada.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb EURES Barcelona

eures.seleccio.soc@gencat.cat

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents