S'obre la convocatòria del Barcelona Open Challenge

L’Ajuntament de Barcelona i Citymart.com fan una crida internacional a empreses i emprenedors perquè proposin solucions innovadores a sis reptes diferents per transformar l’espai públic i els serveis de la ciutat. Es tracta d’un model de contractació pública que persegueix els següents objectius:

Fer possible que amb diner públic es fomenti la innovació, l'emprenedoria i el creixement de la petita i mitjana empresa. Els processos de contractació pública tradicional, amb una clara vocació proteccionista sovint son un fre demolidor a la promoció de l'emprenedoria i el creixement de la petita empresa a través del diner públic.

El que sovint no es planteja l'Aministració es que disposa d'un actiu extraordinari per a les empreses innovadores i que necessiten créixer, la capacitat d'oferir-los comandes, les empreses necessiten comandes, el millor tresor per a un emprenedor i la seva empresa és tenir comandes, i si aquestes comandes son d'una institució de referència que pagarà el seu producte o servei als 30 dies, això es converteix en una gran oportunitat.

Això és el que l'Open Challenge de l'Ajuntament de Barcelona ofereix a les empreses que hi vulguin optar. La possibilitat de desenvolupar un producte o servei que doni resposta a un dels sis reptes que ha llençat. En cas de sortir guanyador, no es tracta de rebre un premi o reconeixement, no es tracta de fer una prova pilot, es tracta de rebre una comanda dels serveis de contractació de l'Ajuntament de Barcelona.

Si el producte o servei adquirit és un èxit i compta amb el vist i plau de l'àrea receptora, Habitat Urbà, Cultura, Medi Ambient .... aquestes podran ampliar l'abast de la compra fins ho considerin convenient, de forma directa a la mateixa empresa ja que aquesta disposa dels drets anteriorment mencionats. Tot plegat doncs, pot arribar a passar que una petita o mitjana empresa, a través de l'Open Challenge de Barcelona pugui accedir a una contractació de gran volum generada a partir de la seva capacitat innovadora.

Totes les bases i condicions per poder participar les podeu descarregar fent clic aquí.

La presentació de propostes finalitza el 16 de juny.

Font: Barcelona Open Challenge

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents