El COETIC, a la inauguració del curs acadèmic i premi al millor expedient de la Universitat de Vilanova i la Geltrú

El COETIC, representat per en Miquel Conesa, va ser present en la benvinguda oficial al curs 2015/2016 del Campus de la UPC de Vilanova i la Geltrú, que va tenir lloc el passat 8 d’octubre a la sala d’actes de l’EPSEVG, Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú.

La lliçó inaugural  Universitat – Territori – Empresa va anar a càrrec de Manuel Rosillo, president de l’Associació Empresarial de L’Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL). Amb aquesta ponència, Rosillo, com empresari, va presentar les seves reflexions sobre la relació entre la Universitat i l’Empresa, encaminades a despertar la confiança mútua entre les dues institucions  perquè desemboqui en el progrés i benestar de les persones i com a conseqüència de la societat.

A l’acte, Miquel Conesa (el primer de la imatge començant per la dreta), en nom del COETIC, va lliurar el premi al millor expedient acadèmic 2014/2015 del Grau en Enginyeria en Informàtica a Sergio Sánchez Molina. Conesa va aprofitar l'avinentesa per felicitar als nous enginyers i especialment el premiat pel seu expedient. Tanmateix, els hi va explicar la funció del Col·legi com a integrador i defensor dels professionals i de la professió d'enginyer tècnic en informàtica. Per finalitzar els va animar a què s'acostin al Col·legi i col·laborin amb el nostre col·lectiu per millorar la professió.

L’acte va ser presidit pel director de l’EPSEVG, Frederic Vilà, juntament amb el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Vilanova, Joan Martorell.

En acabat, i amb una copa de cava, la colla castellera Llunàtics, formada per estudiantat de l’EPSEVG,  va fer una actuació al jardí.

 

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents