La nova generació d'ERP es dóna cita al COETIC

El proppassat 11 de març es va realitzar a Col·legi d'Enginyeries Tècniques i Grau en Informàtica de Catalunya una xerrada sobre les noves tendències en eines de gestió empresarial de codi obert.

La xerrada va anar a càrrec de l'Albert Cervera, soci fundador de NaN·tic, una empresa de Sabadell especialitzada en solucions de gestió empresarial de programari lliure. 

Cervera va explicar al públic assistent per què la tecnologia open source s'està imposant en el mercat i per què les empreses cada cop veuen amb més bons ulls apostar pel programari lliure. També va mostrar l'arquitectura i el llenguatge sobre el qual està construïda la nova generació d'ERP (enterprise resource planning), va detallar quines noves funcionalitats i prestacions ofereixen als usuaris i, quines possibilitats s'obren als departaments TIC de les empreses. 

En acabar-hi va haver un coffee & networking per cortesia de NaN·tic, on els assistents van poder intercanviar experiències sobre el món dels ERP i parlar directament amb l'Albert Cervera i altres membres de NaN·tic.

Imatge: Albert Cervera, soci fundador de Nan·tic, en un moment de la seva conferència al COETIC el passat 11 de març. Font: COETIC.

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents