Nou degà i Junta col·legial del COETIC

El passat 19 de novembre de 2015 van tenir lloc les eleccions del COETIC per escollir al nou Degà i els components de la Junta de Govern del Col·legi.

El nou degà és en Miquel Conesa i Pellicer, qui al llarg del mes de desembre presentarà formalment a tots els col·legiats el seu càrrec i el seu pla de govern per a la institució del seu mandat fins l’any 2020.

Miquel Conesa ja ha constituït la nova Comissió de Govern del COETIC, i així ho ha transmès oficialment al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, amb els següents col·legiats amb el càrrecs assignats:

  • Miquel Conesa i Pellicer - Degà
  • Sergi Garcia i Besora - Vicedegà de Presidència i de Formació i Universitats
  • Eduard Monzonis Hierro - Secretari i Vicedegà de Relacions Institucionals
  • Javier Martí Pintanel - Vicedegà d'Organització Col·legial i d'Ordenació Professional
  • Fernando Pérez López - Tresorer i Vicedegà de Col·legiacions i Serveis al Col·legiat

La Comissió de Govern està ultimant el nomenament de la resta de càrrecs de vocalies, responsabilitats i col·laboracions que, juntament amb la nova figura de la Defensora del col·legiat/da i l'usuari del serveis TIC, seran els responsables del Col·legi els pròxims quatre anys de mandat.

A la dreta de la imatge, Albano Sanchez-Ossorio, anterior degà del COETIC, i a l'esquerra el nou degà del Col·legi, Miquel Conesa i Pellicer.

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents