Manifest del COETIC i el COEINF en defensa de la llibertat i neutralitat de la xarxa

Manifest

En qualitat de Degans dels Col·legis d’Enginyeria, Enginyeria tècnica i Grau en Informàtica de Catalunya, manifestem la més absoluta solidaritat i la dels nostres Col·legis amb els companys informàtics que estan essent motiu de repressió per les forces policials i judicials en relació a la publicació de pàgines web.

Els Col·legis reiteren la seva condició d’entitats apolítiques, però fermes defensores de la democràcia, la llibertat i els drets civils.

Internet és un espai de llibertat que ha de ser custodiat convenientment per a fer prevaldre el dret de tothom a expressar-se i a manifestar-se pacíficament. Defensem l’essència de llibertat, la neutralitat de la xarxa. Aquests dies hem vist, en canvi, com Internet està essent segrestada a Espanya.

Donarem suport a les iniciatives que ja s’estan produint al nostre país i a les que es produeixen arreu per tal de fer conèixer als organismes internacionals pertinents l’abús de poder i la il·legalitat flagrant de les actuacions repressores que s’estan portant a terme a Espanya.

Eduard Martin Lineros, Degà del Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF)
Miquel Conesa i Pellicer, Degà del Col·legi Oficial d’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Catalunya (COETIC)

 

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents