Nou servei de correu electrònic amb 30Gb

El proper dijous 11 de maig tindrà lloc l’Assemblea Ordinària del COETIC. Aprofitant aquesta data, posarem en marxa oficialment el nou servei de correu electrònic corporatiu del COETIC, que ens identifica com a titulats col·legiats davant la societat, amb una capacitat de 30 GiB, funcionalitats per a documents compartits, agendes compartides, seguretat en les comunicacions, etc. El nou servei és ofert per Google mitjançant un acord de col·laboració amb el COETIC. 

Per facilitar la migració i moviment de correus electrònics aquests primers 15 dies del mes de maig funcionaran encara els dos servidors de correu electrònic: el servidor @coetic.org com fins ara, i el servidor @coetic.cat 

A partir d’aquella data es modificaran les entrades DNS del domini coetic.org i tot es concentrarà en el nou servidor que entra en funcionament (agrupant o concentrant això sí totes les bústies .cat i .org en el mateix compte). Per tant els mecanismes que tingueu actualment configurats per consultar el correu del COETIC deixaran de funcionar. 

Per accedir al nou servidor de correu electrònic heu d’adreçar-vos a: 
http://correu.coetic.cat 
 
Si durant aquests quinze dies de transició, voleu que automàticament tots els vostres correus electrònics adreçats al domini coeitc.org vagin ja a coetic.cat teniu diferents opcions: 
a) configurar-vos dins del nou servei de correu electrònic un compte client amb les dades de configuració del vostre correu antic @coetic.org 
b) adreçant un correu electrònic a ignasi.fernandez@coetic.org i sol·licitant el readreçament de tot el correu electrònic. 
c) … o bé a partir del cap de setmana del 13-14 de maig que es modificaran les DNS i automàticament tot anirà ja a les noves bústies. 

Alertar-vos també que si teniu cap correu emmagatzemat a les vostres bústies @coetic.org podeu o bé fer el pas A) que us indicavem anteriorment per buidar les bústies o bé enviar-vos manualment els correus a la vostre nova bústia @coetic.cat 

Si teniu cap incidència o problema particular podeu adreçar-vos també aignasi.fernandez@coetic.org per tal de solventar el més ràpidament possible la vostre situació. 

Us demanem això sí, un pel de paciència, ja que tot i que s’han fet proves i diferents tests és possible que alguns dels comptes d’usuari, per motius al·liens no s’hagin pogut crear/migrar correctament.

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents