Descompte per a col·legiats per al club TR3SC

El club TR3SC, el club de Cultura, i el Col·legi Oficial d’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Catalunya (COETIC) han signat un conveni que permetrà als nostres col·legiats fer-se soci amb un interessant descompte, tant en les modalitats Bàsic com Premium. Si voleu donar-vos d'alta, accediu a www.tresc.cat/registre i introdueix el nostre codi promocional del col·legi.

Com a soci del club TR3SC tindràs accés a propostes exclusives i gratuïtes arreu del país; a més, podràs interactuar amb tota la comunitat, rebre butlletins electrònics diaris i obtenidor descomptes en les entrades.

Com puc saber quines propostes tenen avantatge TR3SC?

TR3SC t'informa cada dia de totes les propostes culturals, notícies i continguts especials, a través de mitjans de comunicació com ara:

  • El web www.tresc.cat amb recomanacions de propostes culturals, notícies i continguts especials actualitzats en tot moment.
  • Butlletins electrònics de dilluns a divendres enviem per correu electrònic un butlletí amb propostes culturals, descomptes d’última hora i continguts especials.
  • El Periódico de Catalunya cada dia a les pàgines iCult del diari, hi trobaràs propostes amb avantatges només per als socis. Aprofita-ho!
  • La revista del Club TR3SC un tast de les propostes que t’esperen durant els pròxims dos mesos.
  • Facebook, Twitter i Instagram Segueix-nos a les xarxes socials i estaràs al dia de continguts culturals i propostes destacades i d’última hora.

El Club TR3SC és una iniciativa del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals gestionat per Iberautor, Prometeatre, Abacus Cooperativa, la Federació Llull i Tel.Entrada a través de la societat Club Català de Cultura, S.L.

El club treballa per a dos públics determinats: els seus socis i els agents culturals de Catalunya. Als socis els ofereix informació detallada de l’oferta cultural a través dels seus mitjans i avantatges econòmics o d’exclusivitat per accedir-hi. Als agents culturals els ofereix una plataforma de comunicació multimèdia potent per promocionar la seva activitat i una plataforma promocional per incentivar la venda.

Iniciat el 23 d’abril de 2006, el club compta ja amb més de 34.000 socis (68.000 usuaris) i amb una presència permanent als mitjans de comunicació que inclou espais a TV3, Canal 33, 3/24, Catalunya Ràdio, iCat.fm i El Periódico de Catalunya, juntament amb una revista bimestral i un sistema de comunicació en xarxa. El TR3SC s’ha consolidat com una de les plataformes més efectives per a la difusió de la cultura.

Si ets col·legiat, pregunta a Secretaria per obtenir el codi promocional.

 

Imatge: 

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents