El COETIC premia al millor expedient del Grau en Enginyeria Informàtica de La Salle URL

El Vicedegà de Relacions Institucionals del COETIC (Sr. Óscar Planes) va lliurar, el passat 17 de maig de 2018, durant l'Acte de Graduació de la Promoció 2017 de La Salle Campus Barcelona – Universitat Ramon Llull, un diploma de reconeixement a l'estudiant Ferran Ruíz Sala, per l'assoliment del Millor Expedient de la promoció dels graduats i graduades en Enginyeria Informàtica, a més de felicitar-lo juntament amb la resta de companys graduats i graduades.

L’acte, presidit pel Sr. Josep Martí, Director general de La Salle – URL, va comptar també amb el Sr. David Vernet -Director Acadèmic de Postgraus d’Enginyeria, el Sr. Carlo Maria Carliucci -Vicerector de Relacions Internacionals i Estudiants URL, el Sr. Francesc Miralles -Degà de Política i Ordenació acadèmica, el Sr. Jordi Margalef -Secretari general i la Sra. Guiomar Corral -Directora Acadèmica de Graus d’Enginyeria. Per la seva banda, la Sra. Marta Cuesta -Product Director de Zitro- va fer un discurs com a padrina de la promoció i es van entregar els diplomes corresponents a totes les titulacions.

Els diferents Col·legis professionals i Càritas vam tenir l’oportunitat de participar d'aquest acte de graduació i de felicitar als graduats gràcies a La Salle – URL, un fet que fa visible la importància per als graduats de seguir en contacte amb la universitat i de passar a formar part dels respectius Col·legis professionals durant la que serà la seva nova etapa com a professionals.

Com a COETIC, donem la benvinguda a la nova promoció de graduats en Enginyeria Informàtica de La Salle Campus Barcelona – URL, als qui desitgem èxits i implicació per gaudir d’un lideratge en una de les professions amb més futur, transversalitat i projecció a la nostra societat actual.

Imatge: 

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents