El COETIC assisteix a la 25ª reunió del Patronat de la UdG

El Vicedegà de Relacions Institucionals Oscar Planes, en representació del COETIC, ha assistit a la 25ª reunió del Patronat de l’EPS de la Universitat de Girona. L’acte és el primer que presideix la nova Presidenta del Patronat, Judith Viader, juntament amb el Rector Joaquim Salvi, la Presidenta de l’EPS Maria Àngels Pelach i Gerard Lechuga, Director Tècnic del Patronat. 
 
S’han tractat temes com la planificació estratègica del Patronat, que busca un posicionament territorial estratègic i transferència de Coneixement, els Premis d’innovació docent, Innovació docent Stern, el Forum industrial en format virtual, el projecte 5G a Girona, en Nou centre de Blockchain, el punt Pidi del CDTI, i una reflexió dels premis Patronat, pels 25 anys, amb 250 testimonis premiats d’altres anys, i l’anunci de què a final d’any hi haurà un Llibre commemoratiu dels 25 anys.
 
Ha estat convidat Albert Castellanos, Secretari d’Empresa i Competitivitat en Generalitat de Catalunya, tractant el desenvolupament econòmic i empresarial a Girona i Catalunya, que ha conversat amb elș empresaris del Patronat sobre la situació i necessitats del teixit industrial a Girona.
 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents