Com gestionem la nostra privacitat en les aplicacions mòbils?

El proper 25 de febrer, l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades organitza a Barcelona, en el marc del Mobile World Congress 2014, la jornada Com gestionem la nostra privacitat en les aplicacions mòbils?

Es tracta d’un acte dissenyat per debatre com gestionen i com haurien de gestionar els usuaris la privacitat en les aplicacions mòbils. Hi participaran persones d’empreses que dissenyen i desenvolupen apps adreçades directament a usuaris finals i en les quals es tracten dades personals. També hi participaran especialistes de sectors com ara el sanitari, en els quals la protecció en el tractament de les dades és molt important.

Les aplicacions recopilen dades personals en quantitats molt considerables, la qual cosa permet que empreses i entitats proveïdores de serveis i desenvolupadores d’aplicacions facin un control digital continu, sense que els usuaris en siguin conscients.

És fonamental que els usuaris estiguin informats i puguin controlar les seves pròpies dades, la seva informació personal: han de poder decidir quina informació comparteixen, amb qui la comparteixen i per a quines finalitats. Per això cal que abans que comenci a operar l'aplicació, disposin d'informació oportuna, clara i intel·ligible sobre l’ús que es farà de les seves dades.

Al llarg de la jornada s’exposaran i es debatrà sobre experiències pràctiques sobre gestió de la privacitat en aplicacions mòbils.

L’acte tindrà lloc el proper 25 de febrer de 2014, a l’Auditori del MOBILE WORLD CENTER (C/Fontanella, 2, 08003 Barcelona).

L’assistència és lliure, però es requereix inscripció prèvia:

tel. 93 552 78 00 - jornades.apdcat@gencat.cat

Data: 

dimarts, 25 febrer, 2014 - 10:45 a 14:00

Etiquetes: 

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents