Presentació Barcelona Capital de la Innovació

L’Ajuntament de Barcelona (bcn.cat), l'Associació d'Antics Alumnes de la FIB (FIB Alumni) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) organitzen el proper 22 d’abril a les 18:00 la presentació de Barcelona iCapital a l’auditori de Telefónica Torre Diagonal 00 (mapa).

El passat 11 de març la Comissió Europea va atorgar a Barcelona el guardó de Capital Europea de la Innovació (iCapital), sent la primera ciutat que rep aquest guardó, per la utilització de les noves tecnologies al servei i benefici de ciutadans i ciutadanes: open data, smart city, innovació social, ....

L’objectiu d’aquest acte és compartir els principals aspectes diferencials de Barcelona i tasca de l’IMI per assolir aquest reconeixement, així com el full de ruta previst per continuar innovant. Més informació: iBarcelona.

Programa

18:15 acreditacions.

18:30 benvinguda, Xavier Llobera, Vicedegà d’Innovació del COEINF.

18:40 Barcelona iCapital, Maria Galindo, Directora de BIT HABITAT - Barcelona Institute of Technology for the Habitat i Eduard Martin, Director d’Innovació de l’Ajuntament de Barcelona i Vicedegà de Societat del Coneixement del COEINF.

19:30 debat.

19:50 cloenda, Albert Pallejà, President de FIB Alumni.

Al final de l’acte, copa de cava networking.

Assistència gratuïta. Places limitades. Inscripcions al següent formulari data límit 17 d’abril. (per motius de seguretat és imprescindible informar el DNI).

Data: 

dimarts, 22 abril, 2014 - 18:00 a 20:00
 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents