IMobility Challenge Barcelona: Intelligent vehicles, efficient Mobility

El proper dijous, 9 d'octubre, de 10:00 a 15:00 hores tindrà lloc a les instal·lacions del Camp Nou l'esdeveniment de difusió de les noves tecnologies aplicades a una Automoció intel·ligent, sostenible i segura "IMobility Challenge Barcelona: Intelligent vehicles, efficient Mobility", patrocinat per la FIA (Federació Internacional de l'Automòbil), la Unió Europea (UE) i el RACC.

Aquest esdeveniment, que serà inaugurat per Sebastià Salvadó, l'Alcalde de Barcelona i Jean Todt, president de la FIA, tindrà una primera part d'exhibicions i demostracions dinàmiques i test-drives de tecnologies aplicades a l'automòbil, que se celebrarà als aparcaments del Camp Nou, i una segona part de workshop/taula rodona, a la Sala Roma, sobre els reptes i oportunitats de la digitalització del sector de l'automòbil per anar cap a una mobilitat més eficient, sostenible i segura. 

L'acte acabarà amb un dinar a peu dret i una visita, facultativa, a les instal.lacions del Camp del Barça

Són exhibidors a l'event marques com BMW, Nissan, Clear Channel, Ficosa, Applus-Idiada, Bosch, RACC, Going Green, Euromobility i STA, entre altres. 

La inscripció és gratuïta però les places són limitades i per rigoròs ordre de registre, tot enviant un email a: jsalsas@sif-bcn.com i indicant en l'assumpte del correu electrònic REF. COETIC.

L'entrada a l'espai de l'IMobility Challenge es farà per l'ACCÉS 14 del Camp Nou, carrer Arístides Maillol s/n. tant per a vehicles (possibilitat d'aparcar gratuïtament al recinte del Camp Nou) com per convidats a peu. 

Data: 

dijous, 9 octubre, 2014 - 10:00 a 15:00
 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents