22a Setmana de la Internacionalització

La nova edició de la 22a Setmana de la Internacionalització és l’esdeveniment clau per conèixer les últimes tendències i fer un pas endavant en el potencial exportador de la teva empresa.Consulta els ponents i el programa.

Després d’un seguit de jornades arreu de Catalunya, el dia 19 de juny la Setmana de la Internacionalització culmina amb l’acte central a Barcelona, inaugurat pel M. Hble. Sr. Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya.

Durant la Setmana podràs:

  • Conèixer les experiències i els reptes de futur de la mà d’empreses catalanes amb estratègies innovadores d’expansió internacional.

  • Descobrir com es veu la realitat econòmica de Catalunya des del món, amb les intervencions de directius catalans a multinacionals d’arreu del món.

  • Aprofundir en temàtiques internacionals concretes als diversos seminaris especialitzats, que comptaran amb figures com Alfons Cornella, Genís Roca, Màrius Robles, Carmen Marull o Georg Nagel, entre molts d’altres.

  • I, com no, presentar els teus reptes, idees i projectes internacionals a un dels nostres experts, en unes reunions exprés de nou format, àgils i ràpides, que et permetran fer un primer sondeig de les possibilitats de la teva empresa a nous mercats.

Inscriu-te ja a la Setmana de la Internacionalització

Data: 

dimarts, 16 juny, 2015 - 08:45 a divendres, 19 juny, 2015 - 08:45
 

Membres de:

Col·laboren:

CDMON
Banc Sabadell