Postgrau en Resolució de Conflictes i Mediació Familiar

 

Et convidem a la sessió informativa que tindrà lloc el  9 de març de 2016, a les 18h, a la seu del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (C/ Portaferrissa, 18, 1r 1ª - Barcelona). Preguem confirmació d'assistència a info@tscat.cat.

Els conflictes són inherents a les relacions humanes. La forma com es gestionen aquests conflictes és el factor que pot afavorir solucions satisfactòries i transformadores per a les parts implicades.

El Postgrau en Resolució de Conflictes i Mediació Familiar, organitzat conjuntament per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT), s'erigeix com un referent per a futurs mediadors en actiu, per la qualitat i el grau d'especialització que incorpora el programa i per la seva aportació al coneixement en l'àmbit de l'operador de conflictes familiars. El postgrau incideix en la difusió de la cultura del diàleg, de la cultura de pau i en la resolució de conflictes com a via alternativa a la judicial a través de la millora de les dinàmiques relacionals i de la convivència familiar.

El programa compta amb un equip docent de llarga trajectòria professional, integrat per membres en actiu de serveis i projectes de gestió de conflictes en l'àmbit familiar i per professionals experts en el camp de la família i la docència. Aquest fet garanteix una formació actualitzada i pràctica que pretén oferir els coneixements i eines necessàries per gestionar conflictes familiars.

Data: 

dimecres, 9 març, 2016 - 18:00 a 20:00
 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents