Taller de hàcking a La Salle

La manca d'aquests professionals és una de les principals barreres amb les que es troba el sector. Ni més ni menys que el 86% dels professionals TIC associats a ISACA (més de 140.000 a 180 països), consideren que hi ha una extrema escassetat de professionals qualificats en ciberseguretat. La Ciberseguretat necessita professionals qualificats. La Salle i Deloitte formen els perfils més demandats en el Màster en Ciberseguretat.

En aquest taller s'introduirà als assistents als conceptes relacionats amb el Hacking i la Ciberseguretat, des del punt de vista tècnic i de la demanda del mercat professional. Conceptes com APT, malware, troià i botnets seran explicats i introduïts de manera pràctica mitjançant exemples concrets.

Es faran demostracions pràctiques en temps real de les diferents tècniques que els ciberdelinqüents utilitzen per obtenir informació dels seus objectius, de cara a recopilar intel·ligència per poder planificar atacs dirigits i comprometre la seva seguretat.

EL PONENT: Deepak Daswani

Enginyer Superior en Informàtica, expert en Ciberseguretat, conferenciant i col·laborador de mitjans de comunicació, en l'actualitat exerceix com a formador en CyberSOC Academy de la firma multinacional Deloitte.

Ha exercit com Security Evangelist de INCIBE, CERT del MINETUR (octubre 2013 - Juliol 2015).

Ponent en Congressos a nivell internacional i docent en diferents universitats i escoles de formació personalitzada a empreses particulars. Col·laborador de l'equip del programa "Món Hacker" i Cofundador de la conferència de seguretat Hackron.

Tots els assistents tindran un obsequi segur: Workshop amb Tour al CIBERSOC de Deloitte de Barcelona, un dels centres de ciberinteligencia més avançats d'Europa.
 

Lloc

Sala de Graus, Edifici Sant Josep

c/ Quatre Camins, 2
Barcelona 08022
932902400

 
 

Data: 

dilluns, 26 setembre, 2016 - 18:30 a 20:30
 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents