Presentació Advanced Factories

Advanced Factories et convida a la presentació oficial que tindrà lloc el proper dimarts 15 de novembre, a les 11:30 hores, a la Seu d'ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129-08.008 Barcelona).

Advanced Factories és la fira d'Indústria 4.0 i Automatització Industrial que s'instal·la a Barcelona a partir del proper mes d'abril.

Advanced Factories és també el major congrés internacional d'Indústria 4.0 per al sector, i que reunirà més de 9.000 professionals i experts industrials del 4-6 d'abril de 2017 a Barcelona i, en ella, més de 200 empreses expositores presentaran el més innovador en equips, solucions i tecnologia per a la indústria 4.0.

Advanced Factories pretén convertir Barcelona a la Capital Europea de la Innovació Industrial i potenciar Catalunya com a regió avançada en sistemes industrials.

La presentació anirà a càrrec del Sr. Albert Planas, director general d'Advanced Factories, i comptarà amb la participació de Xavier Torra, President de EURECAT i de D. Eduard Farran, Vicepresident de AIMHE.

Advanced Factories compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona. L'organització va a càrrec de NEBEXT i EURECAT com a soci tecnològic

AGENDA DE LA JORNADA: dimarts 15 novembre, 2016

Lloc: Passeig de Gràcia, 129 08008 Barcelona

Hora: 11:30

- Benvinguda per part del Sr. Xavier Torra, President de EURECAT. intervenen:

• Albert Planas, director general ADVANCED Factories.
• Eduard Farran, Vicepresident de AIMHE.

- Torn obert de paraules. Tanca Xavier Torra, President de EURECAT.

- Coffee Break (en finalitzar la presentació de l'esdeveniment, els assistents estan convidats a participar en un networking amb esmorzar inclòs, cortesia de l'organització).

Es prega ens confirmeu la vostra assistència aquí.

Data: 

dimarts, 15 novembre, 2016 - 11:30 a 13:00
 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents