Concurs OpenApps4GEO

Descripció

És un esdeveniment virtual i en temps real per crear prototipus d’aplicacions mòbils amb component geogràfica. OpenApps4GEO és una iniciativa amb format concurs, obert i gratuït, en el marc de les Jornades de SIG Lliure, que té com objectiu promoure les Tecnologies de la Informació Geogràfica en dispositius mòbils a partir de programari lliure (FOSS: Free & OpenSource Software) i l’ús de dades obertes.

Quan i on s’organitza

OpenApps4GEO es durà a terme del 13 al 16 de febrer de 2014.

És una iniciativa de modalitat online i en temps real, no caldrà que us desplaceu, podreu participar des de casa, l’oficina o el bar. Al mateix temps que estigueu treballant en l’app també ho faran la resta de participants. Es posarà a disposició un espai virtual comú on plantejar dubtes tècnics a la resta de participants i col·laboradors o de bases a la organització, reportar el seguiment de la vostra creació i lliurar els resultats.

Premi a la millor app

  • Dotació econòmica de 1.500€
  • Compte CartoDB – pla Coronelli (1 any)
  • Inscripció i visibilitat en les 8enes Jornades SIG Lliure

Inscripció:

La inscripció és gratuïta. Per participar a l’OpenApps4Geo només cal inscriure’s individualment o en equip a través d’aquest formulari abans del 10 de febrer 2014.

Font: http://www.idigital.cat/

Data: 

dimecres, 26 març, 2014 - 09:00 a divendres, 28 març, 2014 - 19:00

Etiquetes: 

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents